Používáme "Cookies" k tomu, abyste si návštěvu na našich stránkách maximálně užili. Mohou sloužit k personalizaci obsahu a reklam, k analýze návštěvnosti a k zobrazení různých pluginů třetích stran (např. socialní sítě, online chat). S našimi partnery z oblasti sociálních sítí, reklamy a webové analytiky současně sdílíme informace o Vašem používání stránky v anonymizované formě. Bližší informace naleznete zde.
Marketing
Marketingové "Cookies" slouží ke sledování chování zákazníka na webu. Jejich cílem je zprostředkovat relevantní a užitečnou reklamu pro každého individuálního uživatele, čímž jsou výhodné pro všechny. (více)
Statistika
Statistické "Cookies" pomáhají majitelům webových stránek s porozumněním toho, jak se uživatelé na jejich stránkách chovají tím, že sbírají a reportují anonymní data. (více)
Technické
Tyto "Cookies" jsou pro funkčnost webové stránky nepostradatelné a zajišťují její fungování např. při navigaci a dostupnosti uživatelských sekcí. Tato stránka nemůže správně fungovat, pokud nejsou "Cookies" povoleny. (více)
Personalizační
Tyto "Cookies" pomáhají především personalizovat obsah např. nabídkou konkrétních produktů dle historie vašeho procházení webu nebo podle objednávek. (více)
Bezpečnost
Bezpečnostní neboli security "Cookies" náš web nepoužívá. (více)
Souhlas s použitím "Cookies"
Používáme "Cookies" k tomu, abyste si návštěvu na našich stránkách maximálně užili. Mohou sloužit k personalizaci obsahu a reklam, k analýze návštěvnosti a ke zobrazení různých pluginů třetích stran (např. socialní sítě, online chat).
Vaše nastavení "Cookies" a další informace najdete na stránce nastavení "Cookies".
Kdo jsme? Především milujeme maso. A baví nás dělit se o tuto vášeň s vámi. Zásobujeme restaurace, hotely,
řeznictví i domácnosti. Chceme být vaším zkušeným společníkem. Máme vlastní farmu, výrobní areál, prodejnu
v Praze, nový e-shop a mnoho dalších plánů.
2010
Vezeme vám vůni Jižní Ameriky
Náš příběh se začal psát v roce 2010. Právě tehdy se dala dohromady skupina nadšenců, gurmánů a profesionálů.
Chtěli jsme českým fajnšmekrům dopřát prvotřídní vyzrálé steakové maso z kontinentu, který je jím proslaven.
A tak jsme se pustili do dovozu výborných steaků z Jižní Ameriky.
2013
Výrobna v Liberci
Netrvalo dlouho a čím dál více jsme zásobovali místní masný průmysl a gastro. Rok 2013 se pojí s koupí
výrobního areálu v Liberci. Právě tam maso balíme.
2014
Sen o vlastní farmě
Začali jsme na argentinských a uruguayských pastvinách, ale stále více nás lákalo najít místo v Čechách,
kde bychom to mohli ještě více rozjet. Navštívili jsme hned několik farem, kde jsme chtěli chovat vlastní
býky. Žádná ale nevyhovovala našim představám. Jednou z posledních nadějí byla krásná a zažitá farma
BOCUS v Letohradu. Čistý vzduch Orlických hor nám učaroval.
Dnes tam máme 65 hektarů úrodné půdy, na kterých pěstujeme a sklízíme plodiny. Na vlastní granulační lince
mícháme speciální krmné směsi. Naše zvířata jsou pak zdravá, klidná a přibírají na svalech bez jakékoliv
potřeby hormonálních doplňků. Maso z naší vlastní porážky zpracováváme buď přímo na místě nebo putuje
do naší bourárny v Liberci. Tam zraje čtrnáct dní na kosti, než se dále zpracovává.
2015
Naše pýcha - Letohradské chmelové prasátko
To, co nám dělá velkou radost, je malochov Letohradského chmelového prasátka. Pašíky totiž krmíme speciálně
vyvinutou směsí, kde jsou základem opět plodiny sklizené na našich vlastních polích. K nim přidáváme speciální
chmelovou složku. Bohatě obsažené minerální látky a vláknina přímo ovlivňují kvalitu masa. To je pak pevné,
voňavé a svou chutí vás vrátí ve vzpomínkách o několik desítek let zpátky. Tedy do doby, kdy zvířata ještě
rostla přirozeně, bez hormonů a dalších přípravků.
2016
Bez zvěřiny by to nešlo
Svoji působnost jsme rozšířili i o zpracování prvotřídního zvěřinového masa. I to je samozřejmě vynikající,
a tak jsme nechtěli, aby v naší nabídce chybělo. Vykupujeme ho od státních organizací spravujících lesy
po celém Česku.
2017 - a dál?
Máme smělé plány
V současnosti zaměstnáváme ve výrobě a obchodu zhruba 100 lidí. Provozujeme 2 masné výroby s celkovou
kapacitou přesahující 1000 tun masa a uzenářských výrobků ročně. V Praze nás najdete na dobré adrese:
Vinohrady - Italská 17. Naše tamní řeznictví a uzenářství je vám k dispozici. Síť vlastních prodejen hodláme
v rámci skupiny rozvíjet dál. Plánujeme mít až třicet vlastních prodejen, kde chceme nabízet hlavně naše
vlastní výrobky. Prodáváme Letohradské chmelové prasátko, hovězí maso z našich býků, českou zvěřinu pocházející
z volně žijících zvířat, bio masa z českých bio chovů, ryby, drůběž a samozřejmě spoustu uzenin. Z Liberce
provozujeme také náš řeznický e-shop.
Mimochodem, vyrábíme si elektrickou energii na kogenerační jednotce, malé vodní elektrárně a fotovoltaice
na střechách našich budov v Letohradě.
Za 7 let se toho změnilo hodně, ale jedno zůstává - jsme skupina nadšenců, gurmánů i profesionálů, pro
které je kvalita, chuť a vaše spokojenost na prvním místě.