Doprava ZDARMA při nákupu nad 2 500 KčVíce informací
Potřebujete poradit? Volejte +420 605 185 000
Tento produkt je vhodný na:
Steaky
Burgery
Smažení
Pečení
Vaření
Grilování
Dušení
Uzení
Bezlepkové

Dančí svíčková

Svíčková

RADOST Z BÁJEČNÉHO STEAKU
Svíčková patří určitě pro labužníky mezi nejúžasnější části daňka. Spatřit zde můžeme velmi jemná vlákna, na povrchu vidíme jen minimum tuku. Svíčková je k nalezení pod nízkým roštěncem a je to stejně jako u jiných zvířat sval, který je nejméně namáhaný. Nejoblíbenější úpravou jsou steaky. (více)

Původ: Česká republika
Velikost kusu: 0,5 Kg
Dostupnost: Skladem
Trvanlivost: 1 rok
Skladování: -18°C a nižší
Mražené
Vyberte množstvi
500g
1kg
1,5kg
750 Kč
/ 1 kg
Cena je uvedena s DPH
Přidat do košíku
*Cena je orientační z důvodu možné odchylky při porcování masa řezníkem.
Dopravu realizujeme z vlastních zdrojů i smluvními partnery, více o dopravě a platbě naleznete zde.

Exotický parádník

Odkud pochází tato nepřehlédnutelná zvířata, která jsou odedávna považována za okrasu? Jejich původní domovinou je východní Středomoří a Malá Asie. Oblíbení byli i na jihu Evropy. V antickém Řecku měli za to, že daňci zabíjejí hady. U nás se údajně poprvé objevili v roce 1465, a to na Vyškovsku. Často byly jejich teritoriem obory. Baví je přebíhat mezi háji a volnými prostranstvími. Chutné maso a nádherná lopatovitá zdobná trofej, to vše jim přidává na atraktivitě. No uznejte - nejsou neodolatelní? A vůbec, věděli jste, jak se říká samičce? Je to daněla.

Recept