Doprava ZDARMA při nákupu nad 2 500 KčVíce informací
Potřebujete poradit? Volejte +420 605 185 000
Tento produkt je vhodný na:
Steaky
Burgery
Smažení
Pečení
Vaření
Grilování
Dušení
Uzení
Bezlepkové

Namibijský hovězí rump steak

Kýta

Namibijská masa mají ve světě skvělou reputaci. My se jich nemůžeme nabažit. A vozíme je až k vám domů, abyste nemuseli vážit dlouhou cestu za oceán. Knuckle steak je kus vyzrálého masa z hovězí kýty. Je to steak výrazné chuti s minimálním obsahem tuku vhodný na grilování, ale i pomalé pečení či dušení. Vzhledem k typickému tvaru se porcují steaky o velikosti od 400g výše, doporučujeme připravovat v celku a následně filírovat. (více)

Původ: Namibie
Velikost kusu: 2 Kg
Dostupnost: Skladem
Trvanlivost: 14 dnů
Skladování: 0 - 4 °C
Zrání masa:
Vyzrálé
Chlazené
Vyberte množstvi
500g
1kg
1,5kg
Celý kus
Jak si přejete naporcovat?
po 250g
V celku
450 Kč
/ 1 kg
Cena je uvedena s DPH
Přidat do košíku
*Cena je orientační z důvodu možné odchylky při porcování masa řezníkem.
Dopravu realizujeme z vlastních zdrojů i smluvními partnery, více o dopravě a platbě naleznete zde.

Příběh masa

Pokud se vám někdy poštěstí dostat se přímo do Argentiny a půjdete ochutnat tamní vyhlášené maso, máme pro vás malou pomůcku. Sice vám zřejmě budou rozumět i anglicky, ale proč místním neudělat radost trochou španělštiny? Tak tedy RARE je „rojo intenso y sangrante en el centro", MEDIUM RARE „rosado con y bien jugoso", MEDIUM „a punto pero todavia jugoso" a pokud chcete steak WELL DONE, poproste, aby byl „bien cocido".

Recept