Doprava ZDARMA při nákupu nad 2 500 KčVíce informací
Potřebujete poradit? Volejte +420 605 185 000
Tento produkt je vhodný na:
Steaky
Burgery
Smažení
Pečení
Vaření
Grilování
Dušení
Uzení
Bezlepkové

Uruguayský hovězí Rib Eye

Vysoký roštěnec

- nejoblíbenější řez mezi steakaři s ikonickým tukovým okem uprostřed
- nachází se v hřbetní části mezi nízkým roštěncem a krkem / podplečím
- Rib Eye je považován za jeden z nejhodnotnějších steaků
- steak je vzhledově velice pravidelný, vysoký sval, válcovitého tvaru
- porcování tohoto kusu je velice jednoduché a vznikají pravidelné steaky, jeden jako druhý
- u nás porcujeme na výšku steaku cca 2,5cm. Pokud chcete jinak, prosím napište nám do poznámky u objednávky (více)

Původ: Uruguay
Velikost kusu: 2,5 Kg
Dostupnost: Skladem
Trvanlivost: 14 dnů
Skladování: 0 - 4 °C
Zrání masa:
Vyzrálé
Chlazené
Vyberte množstvi
250g
500g
750g
1kg
1,5kg
Celý kus
Jak si přejete naporcovat?
po 250g
V celku
890 Kč
/ 1 kg
Cena je uvedena s DPH
Přidat do košíku
*Cena je orientační z důvodu možné odchylky při porcování masa řezníkem.
Dopravu realizujeme z vlastních zdrojů i smluvními partnery, více o dopravě a platbě naleznete zde.

Veselé historky z kuchyní

To mi takhle jednou volá kamarádka Olina. A do telefonu lká a naříká: „Představ si, všichni chválí do nebes ten Rib Eye, tak jsem ho pořídila. Vyřízla jsem tuk, co tam byl uprostřed, a maso se mi celý rozpadlo. To je opravdu na houby!"

Takže si to shrňme: Není tuk jako tuk. Rib Eye bez tuku není Rib Eye. Nechte ho pracovat pro vás. Už při přípravě vám spiklenecky pomůže. Když je tukové oko měkké, steak je hotový. A tato gurmánská záležitost doopravdy stojí za to. Jděte do toho ;-)

Recept