Vyzkoušejte tento recept na steak z divočáka. V kombinaci s brusinkami se jedná o výtečný kuliánřský zážitek.
Jak na to?
Kančí hřbet nakrájíme na 4 stejně velké plátky, které naklepeme hřbetem pěsti. Všechny plátky důkladně osolíme a opepříme z obou stran. Do misky si dáme kompotované brusinky, do kterých najemno nasekáme jalovec a koriandr. Přidáme také najemno nakrájenou cibulku a česnek a společně promícháme.
Pak do této marinády vložíme i plátky kance, promícháme a necháme přes noc uležet v chladu.
Druhý den maso vyjmeme z marinády a vložíme na rozpálený gril. Grilujeme 6 minut z každé strany. Zbylou marinádu můžeme nechat provařit na grilu v pánvi a při servírování s ní přelít plátky masa.
Doporučená příloha: lehký zeleninový salátek, čerstvé pečivo.
Nechte si chutnat! A na facebooku se s námi můžete podělit o své zkušenosti. Když nám pošlete svoje fotky, rádi je nasdílíme.