V Terrys teamu je chuck roll jedna z nejoblíbenějších partií. Poměr cena/ výkon je zde absolutně perfektní. Jedná se o část masa, která je volným pokračováním vysokého roštěnce, neboli rib eye, až k hlavě zvířete. Tato část je tvořena z několika svalů, které jsou v celku zhruba 9 kilovým kusem. Maso je prorostlé a svou strukturou připomíná vepřovou krkovičku. Mezisvalový tuk je všudypřítomný. Vzhledem k velikosti tohoto řezu se velikost jednotlivých porcí pohybuje od cca 500g až ke kilogramu. Opět v závislosti na zemi původu a velikosti býků v porážkové váze.
Příprava tohoto masa je opravdu rozmanitá. V klasické české přípravě si pamatujeme krk většinou na dušení jako příprava masa do omáček nebo klasického guláše. Naše maso je ale vyzrále a posouvá tento řez na zcela jinou úroveň. Příprava steaků není u tohoto masa ničím neobvyklým. Vyznačuje se perfektní silnou chutí a opravdu velkou šťavnatostí. Vzhledem k velikosti celého svalu doporučujeme připravovat pro více strávníků najednou v celku a následně filírovat na jednotlivé plátky. Excelentní je toto maso také na přípravu burgerů či jiných pokrmů s využitím mletého masa, protože poměr masa a tuku je v perfektním poměru. Recepty na přípravu naleznete v sekci recepty.