Čerstvá, chlazená zvěřina od TERRYS - vychutnejte si s námi fantastickou chuť tohoto čistě přírodního masa. Naše zvěřina je volně žijící a pochází z lesů Kokořínska, kde žije svobodně na mnoha hektarech půdy, kterou spásá, živí se i výhonky a mnoha lesními plody. Kdo chce tedy zdravé přírodní maso, zvěřina je ta správná volba. Vyznačuje se zajímavou chutí, nízkým obsahem cholesterolu, což má příznivý vliv na naše zdraví a nízký obsah tuku a kalorií udržuje naše tělo v rovnováze.
Dančí se vyznačuje se svou typickou tmavě červenou až rudou barvou masa, je
velice jemné s opravdu nízkým obsahem cholesterolu, pro lidský organizmus lehce
stravitelné, první volba při dietních programech či zažívacích problémech. Má
svou specifickou chuť, skvělou vůni a hodí se na mnoho kulinářských úprav.
Jednou z nejoblíbenějších a nejznámějších úprav jsou dančí medailonky, které se připravují z
hřbetu nebo svíčkové. Jemné maso, které je ideální na minutkovou úpravu a výsledek
nikdy nezklame. Ostatní řezy jako kýta, plec a krk se dají využít na klasické recepty
ze zvěřiny, jako jsou na červeném víně se zeleninou, se šípkovou, či na rozmarýnu. Z gulášových
kostek se připraví nejen skvělý čardáš nebo jen pečené na česneku se špenátem
a bramborovým knedlíkem, ale i v posledních letech je velice oblíbený dančí burger, který
je vyhledáván především pro svou jedinečnou chuť, konzistenci, ale i nízký obsah
tuku.