Nastavení "Cookies"

Používáme "Cookies" k tomu, abyste si návštěvu na našich stránkách maximálně užili. Mohou sloužit k personalizaci obsahu a reklam, k analýze návštěvnosti a k zobrazení různých pluginů třetích stran (např. socialní sítě, online chat). S našimi partnery z oblasti sociálních sítí, reklamy a webové analytiky současně sdílíme informace o Vašem používání stránky v anonymizované formě. Bližší informace naleznete zde.

Souhlas s použitím "Cookies"

Používáme "Cookies" k tomu, abyste si návštěvu na našich stránkách maximálně užili. Mohou sloužit k personalizaci obsahu a reklam, k analýze návštěvnosti a ke zobrazení různých pluginů třetích stran (např. socialní sítě, online chat).

Vaše nastavení "Cookies" a další informace najdete na stránce nastavení "Cookies".

Potřebujete poradit? Volejte +420 605 185 000

Flap Steak

Kus, který se porcuje z hovězího pupku. Stejně jako Hanger Steak nebo Flank Steak. Pozor ale na přesné umístění a terminologii. Flap Steak je ten, který pochází ze středu pupku. Má výborné chuťové vlastnosti. Je křehký a voňavý. Dobře poslouží například při grilování.

vhodné maso
Nejlepší maso na flap steak
  • Hovězí
Argentina
Pupek
Chlazené
690 Kč
Detail