Nastavení "Cookies"

Používáme "Cookies" k tomu, abyste si návštěvu na našich stránkách maximálně užili. Mohou sloužit k personalizaci obsahu a reklam, k analýze návštěvnosti a k zobrazení různých pluginů třetích stran (např. socialní sítě, online chat). S našimi partnery z oblasti sociálních sítí, reklamy a webové analytiky současně sdílíme informace o Vašem používání stránky v anonymizované formě. Bližší informace naleznete zde.

Souhlas s použitím "Cookies"

Používáme "Cookies" k tomu, abyste si návštěvu na našich stránkách maximálně užili. Mohou sloužit k personalizaci obsahu a reklam, k analýze návštěvnosti a ke zobrazení různých pluginů třetích stran (např. socialní sítě, online chat).

Vaše nastavení "Cookies" a další informace najdete na stránce nastavení "Cookies".

Potřebujete poradit? Volejte +420 605 185 000

Vepřová krkovice

Krkovici definujeme jako část, kterou najdeme mezi hlavou a pečení. Mluvíme o kusu, který je mírně prorostlý tukem. To je ovšem ku prospěchu věci, co se šťavnatosti týče. Jinými slovy, více tuku nevadí. Krkovice je velmi populární artikl.

vhodné maso
Nejlepší maso na vepřová krkovice
  • Vepřové
Ceska republika
Krkovička
Chlazené
189 Kč
Detail