VYCHYTÁVKA ZNALCŮ Vysoký roštěnec je součástí přední čtvrti zvířete. Nachází se mezi lopatkami, za částí zvanou podplečí. Končí u nízkého roštěnce, který je jeho volným pokračováním. Jde o lehce prorostlou část, pro kterou je typické tzv. tukové oko. To je uprostřed svalů. Dá se říct, že co kus, to originál. To znamená, že tukové oko může být někdy větší a někdy menší. Je to maso, které je parádní na steaky. Řez zvaný Rib Eye Steak je hitem. Šťavnatá plná chuť je volbou znalců a je stále více vyhledávaná.
Původ:Česká republika
Velikost kusu: 2,5 Kg
Dostupnost:Není skladem
Trvanlivost:10 dnů
Skladování:0 - 4 °C
Chlazené
Chlazené
Chlazené - podmínky skladování: maso 0 - 4 stupně, uzeniny 4 - 7 stupňů
×
Mražené
Mražené - podmínky skladování: při teplotě -18 stupňů a nižší
*Cena je orientační z důvodu možné odchylky při porcování masa řezníkem. Dopravu realizujeme z vlastních zdrojů i smluvními partnery, více o dopravě a platbě naleznete zde.
Porcování masa na míru
U vážených produktů je cena orientační, finální cena bude spočítána za základě konečné váhy produktu.
×
Terrys
Maso je naše vášeň. Vybíráme pro vás ty nejlepší kousky. Záleží nám na tom,
abyste si pochutnali. Snadno si je pak můžete pořídit v našem e-shopu a nechat dopravit až domů. Nechte
se svést šťavnatými chutěmi našich výrobků.