PŘÍHODNÝ KOUSEK PRO DUŠENÍ ČI PEČENÍ
Plec - jinými slovy přední noha prasete divokého. Má několik částí.
Je to velká plec, kulatá plec nebo plátek. Jedná se o maso částečně prorostlé, kde jednotlivá svalovina je menší. Je vhodné především na dušení či pečení. Maso se tak nevysouší a má příjemnou šťavnatou chuť.
Původ:Česká republika
Velikost kusu: 1,2 Kg
Dostupnost:Skladem
Trvanlivost:10 dnů
Skladování:0-4°C
Chlazené
Chlazené
Chlazené - podmínky skladování: maso 0 - 4 stupně, uzeniny 4 - 7 stupňů
×
Mražené
Mražené - podmínky skladování: při teplotě -18 stupňů a nižší
*Cena je orientační z důvodu možné odchylky při porcování masa řezníkem. Dopravu realizujeme z vlastních zdrojů i smluvními partnery, více o dopravě a platbě naleznete zde.
Porcování masa na míru
U vážených produktů je cena orientační, finální cena bude spočítána za základě konečné váhy produktu.
×
Terrys
Maso je naše vášeň. Vybíráme pro vás ty nejlepší kousky. Záleží nám na tom,
abyste si pochutnali. Snadno si je pak můžete pořídit v našem e-shopu a nechat dopravit až domů. Nechte
se svést šťavnatými chutěmi našich výrobků.