T-bone steak, je hřbetní část porcovaná s kostí, která obsahuje kost ve tvaru T a z jedné strany je nízký roštěnece/ striploin a z druhé strany je menší část svíčkové.
Původ:USA
Velikost kusu: 1 Kg
Dostupnost:Vyprodáno
Trvanlivost:10 dnů
Skladování:0 - 4 °C
Zrání masa:
Vyzrálé
Vyzrálé
Maso zraje ve vákuu až 6 týdnů.
×
Chlazené
Chlazené
Chlazené - podmínky skladování: maso 0 - 4 stupně, uzeniny 4 - 7 stupňů
×
Mražené
Mražené - podmínky skladování: při teplotě -18 stupňů a nižší
*Cena je orientační z důvodu možné odchylky při porcování masa řezníkem. Dopravu realizujeme z vlastních zdrojů i smluvními partnery, více o dopravě a platbě naleznete zde.
Porcování masa na míru
U vážených produktů je cena orientační, finální cena bude spočítána za základě konečné váhy produktu.
×
Terrys
Maso je naše vášeň. Vybíráme pro vás ty nejlepší kousky. Záleží nám na tom,
abyste si pochutnali. Snadno si je pak můžete pořídit v našem e-shopu a nechat dopravit až domů. Nechte
se svést šťavnatými chutěmi našich výrobků.