Jedná se oJaponský skot, který se vyznačuje
významným potenciálem k ukládánímezisvalového
tuku, takzvanémramorovánínebo
anglicky marbling. Masa z tohoto plemene je považováno zadelikatesua
je vyhledávánogurmány celého světa.
Vyznačuje se vysokým obsahem mezisvalového tuku, který je vidět na první pohled, jelikož je všudy přítomný,
tato vlastnost dává masunezaměnitelnou chuťa
hlavněkřehkost. Tuk obsahuje vysoký
podíl mononenasycených mastných kyselin, maso je tedysnízkým
obsahem cholesterolu.
Původ:Japonsko
Velikost kusu: 12 Kg
Dostupnost:Vyprodáno
Trvanlivost:10 dnů
Skladování:0 - 4 °C
Zrání masa:
Vyzrálé
Vyzrálé
Maso zraje ve vákuu až 6 týdnů.
×
Chlazené
Chlazené
Chlazené - podmínky skladování: maso 0 - 4 stupně, uzeniny 4 - 7 stupňů
×
Mražené
Mražené - podmínky skladování: při teplotě -18 stupňů a nižší
*Cena je orientační z důvodu možné odchylky při porcování masa řezníkem. Dopravu realizujeme z vlastních zdrojů i smluvními partnery, více o dopravě a platbě naleznete zde.
Porcování masa na míru
U vážených produktů je cena orientační, finální cena bude spočítána za základě konečné váhy produktu.
×
Terrys
Maso je naše vášeň. Vybíráme pro vás ty nejlepší kousky. Záleží nám na tom,
abyste si pochutnali. Snadno si je pak můžete pořídit v našem e-shopu a nechat dopravit až domů. Nechte
se svést šťavnatými chutěmi našich výrobků.