Jedná se o neselektivní ořez/ tuk/ malé kousky, který vzniká při úpravě a porcování JAPONSKÉHO WAGYU. Tento tuk má mnohostrané využití, např. zvýraznění chuti/ tučnosti při výrobě vlastního mletého masa, vyškvaření pro následné použití čistého tuku jako základu pro další vaření, či injektáž do méně tučné svaloviny, atd. Jednotlivé kousky mohu být čistý tuk i zároveň obsahovat části masa. Z těchto kousků není možné připravit steak.
Původ:Japonsko
Velikost kusu: 0,5 Kg
Dostupnost:dle aktuální zásoby
Trvanlivost:10 dnů
Skladování:0 - 4 °C
Zrání masa:
Vyzrálé
Vyzrálé
Maso zraje ve vákuu až 6 týdnů.
×
Chlazené
Chlazené
Chlazené - podmínky skladování: maso 0 - 4 stupně, uzeniny 4 - 7 stupňů
×
Mražené
Mražené - podmínky skladování: při teplotě -18 stupňů a nižší
*Cena je orientační z důvodu možné odchylky při porcování masa řezníkem. Dopravu realizujeme z vlastních zdrojů i smluvními partnery, více o dopravě a platbě naleznete zde.
Porcování masa na míru
U vážených produktů je cena orientační, finální cena bude spočítána za základě konečné váhy produktu.
×
Terrys
Maso je naše vášeň. Vybíráme pro vás ty nejlepší kousky. Záleží nám na tom,
abyste si pochutnali. Snadno si je pak můžete pořídit v našem e-shopu a nechat dopravit až domů. Nechte
se svést šťavnatými chutěmi našich výrobků.