DOBRÝ TIP NA DUŠENÍ ČI VAŘENÍ Plec je na přední čtvrti - jedná se o přední nohu. Skládá se z velké plece, kulaté plece a loupané plece. Té se pro změnu často říká „péro". Má poměrně malý obsah tuku a je především vhodná na dušení nebo vaření. Neměli bychom zapomenout zmínit speciálně loupanou plec. Pro tu je typická plána, která vede podélně celým svalem. Po tepelné úpravě ale blána změkne a je možné ji spořádat.
Původ:Nizozemsko
Velikost kusu: 1 Kg
Dostupnost:Skladem
Trvanlivost:10 dnů
Skladování:0 - 4 °C
Chlazené
Chlazené
Chlazené - podmínky skladování: maso 0 - 4 stupně, uzeniny 4 - 7 stupňů
×
Mražené
Mražené - podmínky skladování: při teplotě -18 stupňů a nižší
*Cena je orientační z důvodu možné odchylky při porcování masa řezníkem. Dopravu realizujeme z vlastních zdrojů i smluvními partnery, více o dopravě a platbě naleznete zde.
Porcování masa na míru
U vážených produktů je cena orientační, finální cena bude spočítána za základě konečné váhy produktu.
×
Terrys
Maso je naše vášeň. Vybíráme pro vás ty nejlepší kousky. Záleží nám na tom,
abyste si pochutnali. Snadno si je pak můžete pořídit v našem e-shopu a nechat dopravit až domů. Nechte
se svést šťavnatými chutěmi našich výrobků.